Pure Morning Portal

An organically shaped, soft tufted mirror

Met enige trots introduceren wij dit nieuwe werk van Alfhild Külper: Een organisch ontwerp dat een bijzonder vrolijke kijk geeft op de wereld. Het duurzaam, met garen getuft ontwerp, is opgespannen op een lichte kleur getinte spiegel.

Alfhild over haar ontwerp : "Pure Morning Portal is een opening naar een wereld zonder zorgen in gekleurd licht. Een staat van kalmte en vreugde bevliegt je. Altijd je -zonneschijn zelf- weerspiegelend. Een betere wereld en versie van jezelf loopt naast je, zo echt , en altijd binnen handbereik. Pure morning portal druipt van zoetheid en verrukking".

Pure Morning Portal is met de hand getuft van 80% eucalyptus garen en 20% wol. Om dit fantasierijk landschap te creëren, verschillen de elementen van hoogte. Het vloerkleed heeft een katoenen achterkant en is afgewerkt met een met een hand  borduursteek. De afval garens zijn fabrieksresten uit Nederland, India en Nepal. Afhankelijk van de beschikbaarheid van garens, kunnen er kleine kleurvariaties optreden. Maat ontwerpen zijn op uiteraard op verzoek te produceren. 

Meer informatie
Pure morning Portal door Alfhild Külper

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang updates en meer

Ik stem in dat mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet mogen worden gebruikt.